Vrijeschoolliederen.nl
Waldorf Academie

Vrijeschool liederen zingen!

Vrijeschoolliederen zingen

Welkom bij vrijeschoolliederen zingen! Dit is een initiatief van Matthijs van Vrijeschoolliederen.nl en Eveline van Waldorf Inspiration.

In de overtuiging dat zingen heerlijk en gezond is voor alle grote en kleine mensen, willen we je graag via een livestream uitnodigen om met ons mee te zingen. Het fijne is dat je vanuit je eigen huiskamer met ons mee kan doen, zonder dat wij dat kunnen zien of horen. Het gaat er dus niet om hoe goed je kan zingen, het gaat erom dat zingen goed is voor ons mensen en we dat graag verbonden met jou willen doen. De livestreams zenden we elke keer op zondagmorgen om 10.30 uur uit. Jij ziet en hoort ons en iedereen over de hele wereld - die zich heeft aangemeld - kan meezingen. De data voor komend schooljaar zijn: 25 september '22, 30 oktober '22, 27 november '22, 18 december '22, 29 januari '23, 12 februari '23, 26 maart '23, 23 april '23, 14 mei '23 en 18/25 juni '23.

Aanmelden is helemaal gratis en doe je via onderstaand formulier. Je hoeft enkel je mailadres achter te laten en dan ontvang je een paar dagen voor aanvang een uitnodiging met de link naar waar je de livestream kan volgen. Op de ochtend zelf ontvang je nog een herinnering. Uitschrijven van de lijst kan natuurlijk op elk gewenst moment.

Zing je met ons mee?

Tot de volgende livestream van Vrijeschoolliederen zingen!

Ps. zin om met ons op lokatie in Zeist mee te zingen?
Stuur even een mailtje naar info(at)waldorfinspiration.com Je bent welkom!

Aanmelden

Maathijs Overmars

Matthijs is al ruim 30 jaar muziekdocent op verschillende vrijescholen. Hij startte in 2013 de website Vrijeschoolliederen.nl, waar een enorme hoeveelheid liederen voor kinderen en volwassenen te vinden is. Zijn motto is Gewoon goed zingen. En hij wil dat overal uitdragen, omdat zingen het leven en de wereld enorm kan verrijken.

Eveline Clignett

Eveline is oudvrijeschoolleerling, vrijeschooljuf en vrijeschoolmoeder. Via Waldorf Inspiration deelt Eveline inspiratie over de vrijeschool en de antroposofie. Zij organiseert verschillende online cursussen en is initiatiefnemer van het Waldorf Festival. Lees HIER meer.

FAQ

1. Kan je iedereen horen en zien die meedoet?
Nee. Deze livestream werkt zo dat wij samen online te zien zijn en dat jij thuis mee kan zingen zonder dat wij je kunnen zien of horen. Iedereen over de hele wereld kan meedoen. Je zingt zelf vanuit je eigen huis en we zijn toch allemaal met elkaar verbonden.

2. Zijn de livestreams gratis?
Ja, de livestreams zijn kostenloos. En toch zou het heel fijn zijn als je ons zou willen ondersteunen. Door een kleine bijdrage te doneren, kunnen wij de livestreams blijven maken en komen wij uit de kosten die wij ervoor maken. Doneren kan je HIER. Misschien 2x de waarde voor een kop koffie voor ons? Heel veel dank daarvoor!

3. Zijn de livestreams later terug te kijken?
Ja, de livestream zal 3 dagen lang te bekijken zijn. Wil je een jaar lang toegang blijven houden tot alle streams, word dan abonnee. De kosten zijn daarvoor jaarlijks €100,- Daarmee ondersteun je meteen ons project!
Aanmelden kan via DEZE link.
Scholen die voor het hele team een abonnement wensen, kunnen daarover mailen naar info(at)waldorfinspiration.com.

4. Wanneer kan ik mij aanmelden voor de volgende livestream?
Zo lang je mailadres in ons systeem zit, ontvang je een mailtje met de uitnodiging voor de volgende livestream. Wil je je uitschrijven dan kan dat altijd onderaan de mails die je van ons ontvangt.

5. Wat zijn de data van de volgende livestreams?
Voor het komende schooljaar 2022/2023 staan de livestreams onder voorbehoud gepland op:
25 september, 30 oktober, 27 november, 18 december, 29 januari, 12 februari, 26 maart, 23 april, 14 mei en 18 juni.
Je bent van harte welkom!

Niets missen?

Vul hier je email adres in, dan ontvang je een email als er een nieuw artikel op deze site verschijnt.

2 reacties

 • Alexandra

  Dag Matthijs en Evelien,
  Super, ik doe mee. Ik wil zelfs ook gaan voor die community eventuele ten waar alle mensen zich samen ook kunnen zien terwijl ze zingen.
  Te gek!
  Het knopje om te doneren werkt niet.
  Stuur je een link om iets te geven?
  Dank!
  Alexandra

 • Hélène van Meer

  Dag Matthijs en Eveline
  Fijn dit samen zingen! Ik ben gepensioneerd vrijeschooljuf en onlangs is me door oudvrijeschoolouders gevraagd om weer samen met ze te gaan zingen, want ze missen de liedjes zo. Dus jullie site is nog een extra mogelijkheid voor hen en mij om weer te oefenen.
  Is het trouwens nog mogelijk om de stream van 29 januari te zien?
  Hartelijke groet
  Hélène

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: