Vrijeschoolliederen.nl
Waldorf Academie

Vrijeschool liederen zingen!

 

Welkom bij vrijeschoolliederen zingen!
Dit is een initiatief van Matthijs van Vrijeschoolliederen.nl en Eveline van Waldorf Inspiration.

In de overtuiging dat zingen heerlijk en gezond is voor alle grote en kleine mensen, nodigden we jullie in 2022 en 2023 uit om samen met ons via livestream te zingen. Vanuit je eigen huiskamer mee kunnen doen zonder dat wij dat kunnen zien of horen was iets dat voor heel veel mensen heel fijn was! De video's zijn rijk gevuld met ruim 100 verschillende Vrijeschoolse liedjes die je vanuit huis kunt zingen. Het gaat er dus niet om hoe goed je kan zingen. Het gaat erom dat zingen goed is voor ons mensen en dat we allemaal door muziek verbonden zijn met elkaar. Hoewel de livestreams nu afgelopen zijn, vonden we het zonde om ze op de achtergrond te laten verdwijnen.

Voor slechts €25,- kun je nu alle 11 video's terugkijken. Zo vaak je wilt!

Zing je met ons mee?

Klik dan hier om meteen van start te gaan!

Maathijs Overmars

Matthijs is al ruim 30 jaar muziekdocent op verschillende vrijescholen. Hij startte in 2013 de website Vrijeschoolliederen.nl, waar een enorme hoeveelheid liederen voor kinderen en volwassenen te vinden is. Zijn motto is Gewoon goed zingen. En hij wil dat overal uitdragen, omdat zingen het leven en de wereld enorm kunnen verrijken.

Eveline Clignett

Eveline is oudvrijeschoolleerling, vrijeschooljuf en vrijeschoolmoeder. Via Waldorf Inspiration deelt Eveline inspiratie over de vrijeschool en de antroposofie. Zij organiseert verschillende online cursussen en is initiatiefnemer van het Waldorf Festival. Lees HIER meer.

Niets missen?

Vul hier je email adres in, dan ontvang je een email als er een nieuw artikel op deze site verschijnt.

5 reacties

 • Alexandra

  Dag Matthijs en Evelien,
  Super, ik doe mee. Ik wil zelfs ook gaan voor die community eventuele ten waar alle mensen zich samen ook kunnen zien terwijl ze zingen.
  Te gek!
  Het knopje om te doneren werkt niet.
  Stuur je een link om iets te geven?
  Dank!
  Alexandra

 • Hélène van Meer

  Dag Matthijs en Eveline
  Fijn dit samen zingen! Ik ben gepensioneerd vrijeschooljuf en onlangs is me door oudvrijeschoolouders gevraagd om weer samen met ze te gaan zingen, want ze missen de liedjes zo. Dus jullie site is nog een extra mogelijkheid voor hen en mij om weer te oefenen.
  Is het trouwens nog mogelijk om de stream van 29 januari te zien?
  Hartelijke groet
  Hélène

 • Sanna

  Jeetje, ik ontdek dit nu pas! Wat ontzettend leuk zeg. Gaat het volgend schooljaar ook door? (🙏🏼)

  Wel even een kanttekening voor de minder bedeelden onder ons: is het mogelijk gewoon transparant op deze pagina aan te geven hoe veel de bijdrage is? “Voor een paar Euro” mag dan voor sommigen “maar een paar” zijn, voor anderen betekent het het verschil tussen wel of niet een extraatje aan tafel. Om maar iets te noemen. Het klinkt eerlijk gezegd een beetje gepriviligeerd.
  Als zoiets meteen duidelijk wordt aangegeven bij de info, kunnen mensen meteen beslissen of ze dit wel of niet kunnen doen. Zonder dat ze met de billen bloot moeten (of voor hun gevoel dan toch) omdat ze de prijs pas ontdekken als ze zich hebben aangemeld.
  Het is zoiets als in een winkel moeten vragen hoeveel iets kost, de prijs horen, beseffen dat het meer is dan je kunt betalen en dan beleefd moeten bedanken, beseffende dat de winkelier nu weet dat je een “armoezaaier” bent.

  • Eveline Clignett

   Ha Sanna,

   Wat leuk dat je dit ontdekt hebt. Het is inderdaad voor nu de laatste keer. We gaan kijken wat we in de toekomst hiermee gaan doen. Je kan met 1 druk op de knop zien wat de kosten zijn, dus je bent nog tot niets verplicht als je je aanmeld, dan ontvang je alleen de uitnodiging. We weten heel goed dat mensen een verschillende portemonnee hebben, dus wie bieden verschillende mogelijkheden zonder verplichtingen. Dus gelukkig hoeft niemand iets te vragen en kan iedereen zelf kijken wat past.

   Groetjes en wellicht tot zondag!
   Eveline

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Waldorf Inspiration

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder