Innerlijke lenteschoonmaak coachingsprogramma
Jaarfeesten,  Waldorfcoaching

Innerlijke Lenteschoonmaak

Deelnemerspagina: klik hier!

Na het overdonderende succes van het traject rondom de 12 heilige nachten, presenteer ik nu met grote trots mijn programma De innerlijke lenteschoonmaak. Een coachingstraject van 7 weken waarin ik je met wekelijkse (detox) opdrachten begeleid langs een aantal thema's waarmee je je eigen gewoontes eens flink onder de loep mag nemen.

Dit traject zal plaatsvinden in de weken tussen Carnaval en Pasen. Vanuit heidense tradities is dat de zuiveringstijd in de natuur en van ons mensen om ons voor te bereiden op het nieuwe leven in de natuur dat de lente ons brengt. Later toen al deze natuurreligieuze jaarfeesten werden gekerstend, noemde de kerk het de vastentijd. Het is de tijd zo kort na de jaarwisseling waarin we de bekende grote voorjaarspoets houden in ons huis, waar mensen gaan vasten of besluiten hun sportieve leven een nieuwe kans te geven. Je kan je lichamelijk reinigen, maar ook geestelijk reinigen is mogelijk door bepaalde gewoontes in je gedrag eens nader te bekijken. Je kan ook modern vasten door bepaald voedsel of bepaalde (alcoholische) dranken te laten staan. Maar denk ook aan smartphone gebruik, beeldschermtijd, shoppen of autogebruik.

Een aantal van bovenstaande thema's zal ik op verschillende, ook antroposofisch geïnspireerde blikrichtingen belichten en je uitnodigen ermee aan het werk te gaan. Erover denken, het doorvoelen en dan ook echt actief aan het werk. Door een fase in het jaar eens stil te staan bij je eigen gewoontes en je daarmee verbonden, allesomvattende gezondheid, maak je er een bewuste tijd van bezinning en persoonlijke ontwikkeling van. En met dat lichamelijk-, psychisch- en geestelijk reinigen bereik je ook een ander doel. Het is een vorm van zelfliefde, een respectvoller omgang met je medemens, het milieu en voor wie daarin gelooft, een mogelijkheid je ook op spiritueel gebied meer verbonden te voelen.

Tip! Dit programma is uitermate geschikt om samen met je partner, gezin of vriend(inn)engroep te volgen. Zo is het nog eenvoudiger om gemotiveerd te blijven.

Aan de slag!

Zin om tijdens de 7 weken voor Pasen stil te staan bij jouw gewoontes en heb je zin om eens de bezem door je innerlijke en uiterlijke huis te halen? Doe dan mee met dit programma en ontvang op 14 februari mijn eerste bericht. Daarin vertel ik je wat je nodig hebt en hoe we precies aan de slag gaan. Vanaf 17 februari bereiden we ons voor op de zuiveringsthema's die in de 6 weken daarna aan bod zullen komen. Elke week krijg je 1 thema en daaraan verbonden opdrachten die je kan verdelen over de dagen van de daaropvolgende week. De opdrachten kan je naar eigen inzicht, tijd en energie verwerken. Daarbij moet niets en is alles goed. Ik zal je inspireren om zo gemotiveerd mogelijk aan het werk te gaan. Met Pasen sluiten we het programma af.

Dit traject start met een minimale deelname van 20 personen en om het voor mij behapbaar te maken, hanteer ik deze keer ook een deelnamestop, maar, er is nog plek!

Dus 🌱
Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen? Laat dat gauw aan mij weten en volg de volgende stappen:

Betaling 🌱
Via DEZE link kan je mij €25,- overmaken, heb je een buitenlandse rekening dan mag je het bedrag ook overmaken.
(Sommige mensen zijn het niet eens met de prijs die ik vraag. Maar ik wil mijn programma's toegankelijk maken voor een grote groep mensen. Veel mensen inspireren verkies ik tot noch toe 😉 boven de centen.  Om die reden kan je het bedrag zelf naar boven toe aanpassen. Voel je zeker niet verplicht daartoe, €25,- is het ticket voor hopelijk een inspirerende zuiveringstijd).

Berichtje sturen 🌱
Stuur mij een berichtje via whatsapp. Mijn nummer is 0049-1781949847. Verbaas je niet, dit is een Duits nummer, dat komt omdat ik in Duitsland woon. (Emaildeelname of een privé groepe op Facebook kan ook, stuur je me even een berichtje?)

Schrijf in dat berichtje kort:
- Naam
- Betaalstatus
- Deelname groep (je kan dan in de groep ervaringen horen en delen als je dat fijn vindt)
of privé verzendlijst (dan blijft je nummer privé en doe je het programma voor jezelf).

Geduld! 🌱
Via whatsapp volgt daarna meer informatie!

Ik verheug me ongelooflijk op dit nieuwe traject met alle deelnemers. In een gek jaar als dit, zo op afstand toch samen verbonden te zijn en iets moois te maken van deze tijd, vind ik in alle lockdown-ellende, heel fijn. Ik verheug me over jullie enthousiasme! En nodig gerust anderen uit om ook mee te doen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Liefs Eveline

Eén reactie

 • Astrid Romkema-Slauerhoff

  Hallo Eveline,

  Ik wil me graag aanmelden voor deelname aan het programma “De innerlijke lenteschoonmaak”.
  Afgelopen zaterdag (30 januari) heb ik daarvoor de betaling voldaan.
  Ik wil graag deelnemen in de groep.
  Ik kijk ernaar uit je (online) te ontmoeten!

  Met vriendelijke groeten,
  Astrid Romkema-Slauerhoff

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je krijgt mail van mij, welkom! (Soms duurt het even en beland in je spamfolder)

Oeps, er ging iets mis.

Everyday Mommyday will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers liken dit: