Antroposofisch speelgoed
De beste tips

De mooiste winkels van Nederland

Op zoek naar de fijnste winkeltjes van Nederland? Gaat je hart sneller kloppen voor biologische, ecologische en natuurlijke materialen? Op zoek naar de mooiste cadeautjes?

Voor deze blog heb ik alle stenen en online winkeltjes verzameld waar speelgoed, kleding, leesmateriaal en nog veel meer te vinden is. Winkels waar bewuste- duurzame- en/of antroposofisch geïnspireerde gezinnen hun hart bij op kunnen halen!

Hier eerst de stenen winkels die te vinden zijn in Nederland (de meeste stenen winkels hebben overigens ook een webshop).

Scroll omlaag voor de mooiste webwinkeltjes!

Mis je nog een winkel of is een winkel misplaatst in deze lijst? Stuur me een berichtje via het reactie formulier onderaan deze pagina of laat een berichtje achter op Facebook of Instagram. Dank je wel 🙂

Zeeland

Middelburg
Bib's
Si-Sa-Soep

Drenthe

Havelte
De Wolster

Limburg

Heerlen
De Lappenmanj

Maastricht
Peetjes Favorieten

Flevoland

Almere
Houtspel

Utrecht

Overijssel

Deventer
Speel je Wijs

Zwolle
Echt Sjaan Kleding
101 Winkels

Noord Brabant

Oss
De Horlepiep

's Hertogenbosch
Hout Doe

Uden
Repelsteeltje

De mooiste ONLINE winkels

Grote giveaway winactie!Behalve de mooie stenen winkels waarin je kan verdwalen in al het moois, zijn er natuurlijk ook een heleboel prachtige onlineshops te vinden. Hieronder zijn de winkeltjes ingedeeld in categorieën. Soms is er wat overlap in de categorieën dus schroom niet ook op de websites van andere winkels te neuzen!

Mis je hier jouw favoriete onlineshop, laat me dat dan graag weten in het reactie formulier onderaan deze pagina of via mijn Facebookof Instagram.

Overig

Make-up/Schmink
Sus n Eco

Stoffen & wol
Hazeltjes
Wol zo eerlijk

Kinderkamerinrichting
Gras onder je voeten

Vlaggenslingers
De Maeckerij

Wikkels
In de wikkels
Wikkelfee

Alles voor tekenen/krijtjes
De Tekendoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *