Antroposofisch speelgoed
De beste tips

De mooiste winkels van Nederland

Op zoek naar de fijnste winkeltjes van Nederland? Gaat je hart sneller kloppen voor biologische, ecologische en natuurlijke materialen?

Voor dit blog heb ik alle stenen winkeltjes verzameld waar speelgoed, kleding, leesmateriaal en nog veel meer te vinden is. Winkels waar bewuste- duurzame- en/of antroposofisch geïnspireerde gezinnen hun hart bij op kunnen halen. De winkels zijn ingedeeld per provincie zodat je een prettig overzicht hebt. Je vindt de mooiste stenen winkels in Nederland (de meesten hebben overigens ook een webshop).

Graag verwijs ik je ook naar mijn gids met alle ONLINE winkeltjes in Nederland, de mooiste boeken en mijn tips voor cadeautjes ingedeeld op leeftijd. Mis je nog een winkel of is een winkel misplaatst in deze lijst? Stuur me een berichtje via het reactie formulier onderaan deze pagina of laat een berichtje achter op Facebook of Instagram. Dank je wel 🙂

Zeeland

Middelburg
Bib's
Si-Sa-Soep

Zierikzee
Kleine Duimpjes

Friesland

Leeuwarden
De toverlantaarn

Flevoland

Almere
Houtspel

Overijssel

Deventer
Speel je Wijs

Zwolle
Echt Sjaan Kleding
101 Winkels

Drenthe

Havelte
De Wolster

 

De mooiste ONLINEshops vind je HIER!

2 reacties

  • Eveline Clignett

   Ha Marielle,

   Helaas heb ik nog van niemand een mooie tip uit Friesland gekregen. Er is wel een speelgoedwinkel in Leeuwarden, maar die past niet echt in het rijtje thuis. Ik hoop nog op ideetjes!

   Hartelijke groet, Eveline

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je krijgt mail van mij, welkom! (Soms duurt het even en beland in je spamfolder)

Oeps, er ging iets mis.

Everyday Mommyday will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers liken dit: