Contact

Mailadres

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag iets kwijt dat op je hart ligt, mail gerust naar info(at)waldorfinspiration.com

Abonnee worden?

Lees jij mijn blogs en artikelen graag? Voer dan je e-mailadres in om een melding te ontvangen bij nieuwe berichten. (Na invoeren van het mailadres ontvang je een mail, niet vergeten je aanmelding te bevestigen!)

Mij ondersteunen?

Eveline Clignett donerenMet bruisend enthousiasme heb ik zonder financiële hulp Waldorf Inspiration opgezet. Inmiddels staat er een stevige website, is er een uitgebreid YouTube kanaal, een podcast en eindeloos veel inspiratie die ik je kosteloos ter beschikking stel.

Ben je enthousiast over mijn werk, dan kan dat door een donatie te doen via DEZE link.
Mijn dank is groot! ❤️

Dit ben ik

Dit ben ik als klein kindMijn naam is Eveline, ik ben geboren in 1982 in Den Haag, woon sinds 2012 met mijn man en 3 zoons in een heerlijk huis net iets buiten Oldenburg en ben een trotse elkedag-mamadag-mama.

Ik ben opgegroeid in een vrijeschoolgezin, bestaande uit mijn ouders, mijn twee 5 jaar oudere tweelingbroers en ik. Ik heb mijn hele schooltijd op de Haagse vrijeschool gezeten. Bij ons was er altijd iemand (mama, papa of oma) thuis voor mij en mijn broers, er kwamen eindeloos veel vriendjes en vriendinnetjes om te spelen, we aten biologisch of biologisch dynamisch, we bezochten af en toe de Christengemeenschap, we speelden muziekinstrumenten, gingen naar sport, we waren veel buiten en we mochten maar weinig tv kijken. Mijn leven was beschermd, veilig, warm en liefdevol.

Hoe ik opeens volwassen werd... lees HIER verder!