Seizoenstafel koning winter
Jaarfeesten

Seizoenstafel – Het jaar rond

Welkom op deze pagina vol filmpjes over de seizoenstafel!

Hoe maak je nou zo'n seizoenstafel? Wat heb je ervoor nodig om te kunnen beginnen? En wat hoort wanneer? Het zijn vragen die regelmatig gesteld worden en daarom was het tijd voor een serie filmpjes met seizoenstafelinspiratie op video. Belangrijk noot vooraf, niets 'hoort' en er zijn geen regels. Seizoenstafels zijn in de wereld van Waldorf een beetje een eigen leven gaan leiden. Ze zijn wellicht een beetje verworden tot waldorfkitsch. Maar ook dat mag de pret niet drukken van het maken van zo'n gezellig hoekje in huis voor je kinderen, voor mensen met een extra zorg behoefte en natuurlijk ook gewoon voor je eigen plezier.

Voor al je vragen over de seizoenstafel (ook wel jaartafel genoemd) verwijs ik je graag naar mijn blog over seizoenstafels voor beginners, daarin vind je ook een overzichtje met ideetjes per maand. Een fijn boek over de seizoenstafel met knutselvoorbeelden vind je hier.

Op deze pagina vind je alle filmpjes die ik maak met jaartafelinspiratie.

Veel plezier bij het kijken ervan!

Maria Lichtmis – Winter

Kerst – Nieuwjaar/Driekoningen

Sinterklaas – Advent

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je krijgt mail van mij, welkom! (Soms duurt het even en beland in je spamfolder)

Oeps, er ging iets mis.

Everyday Mommyday will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.