Vrijeschoolliederen zingen – Livestream juni 2023

Welkom bij vrijeschoolliederen zingen!

Vrijeschoolliederen zingen via een livestream is een samenwerking van Matthijs van Vrijeschoolliederen.nl en Eveline van Waldorf Inspiration. Een livestream betekent dat wij samen online te zien zijn, jou graag meenemen langs een mooie selectie vrijeschoolliederen en dat jij thuis mee kan zingen zonder dat wij je kunnen zien of horen. Iedereen over de hele wereld kan meedoen. Je zingt zelf vanuit je eigen ruimte en we zijn toch allemaal met elkaar verbonden.

Let op! 25 juni is voor nu eerst, de laatste keer in deze setting. Zing je met ons mee online of in Zeist?

Je kan voor een kleine bijdrage (afhankelijk van wat je kan missen) de link naar de livestream ontvangen zodat je met ons mee kan zingen. De livestream is een maand lang terug te luisteren.
Regel HIER je toegang. 

Je mag ook altijd bij ons in Zeist meezingen! Meld je je even aan via info(at)waldorfinspiration.com

Bladmuziek

Klik op het linkje om de bladmuziek te kunnen downloaden.

1. Ontwaakt, ontwaakt
2. Witte wolken zeilen
3. Zingt, zingt 't is zomer
4. Nu ga ik mijn eigen gang
5. Robinson
6. Doeba doebi doewa
7. Ik loop en loop verder
8. Bless the lord
9. Ai, ai, Olga
11. Wie kan zeilen zonder wind

Tot 25 juni om 10.30 uur bij de livestream van Vrijeschoolliederen zingen!
Matthijs en Eveline

Eveline Clignett

Eveline is oudvrijeschoolleerling, vrijeschooljuf en vrijeschoolmoeder. Via Waldorf Inspiration deelt Eveline inspiratie over de vrijeschool en de antroposofie. Zij organiseert verschillende online cursussen en is initiatiefnemer van het Waldorf Festival. Lees HIER meer.

Maathijs Overmars

Matthijs is al ruim 30 jaar muziekdocent op verschillende vrijescholen. Hij startte in 2013 de website Vrijeschoolliederen.nl, waar een enorme hoeveelheid liederen voor kinderen en volwassenen te vinden is. Zijn motto is Gewoon goed zingen. En hij wil dat overal uitdragen, omdat zingen het leven en de wereld enorm kan verrijken.