Vrijeschoolliederen zingen – Livestream september 2022

Welkom bij vrijeschoolliederen zingen!

Vrijeschoolliederen zingen via een livestream is een samenwerking van Matthijs van Vrijeschoolliederen.nl en Eveline van Waldorf Inspiration. Na een succesvolle zomerse try-out, nu de eerste livestream van dit schooljaar en wel op:
25 september 2022 om 10.30 uur.

Een livestream betekent dat wij samen online te zien zijn, jou graag meenemen langs een mooie selectie vrijeschoolliederen en dat jij thuis mee kan zingen zonder dat wij je kunnen zien of horen. Iedereen over de hele wereld kan meedoen. Je zingt zelf vanuit je eigen ruimte en we zijn toch allemaal met elkaar verbonden.

Zing je met ons mee?

De livestream is via deze pagina te volgens of direct via YouTube (klik HIER voor de link). Via YouTube kan je meelezen met de chat en meepraten of vragen stellen als je bent ingelogd bij Google. Onder de stream vind je verdere informatie en de veelgestelde vragen.

Tot 25 september om 10.30 uur bij de livestream van Vrijeschoolliederen zingen!

Livestream gemist?

Word abonnee en kijk alle eerder opgenomen streams terug en/of zorg dat je bent aangemeld voor de volgende stream.

Doneren

De livestreams bieden Matthijs en Eveline met veel plezier aan. Ons grootste doel is samen zingen! En toch zou het heel fijn zijn als je ons zou willen ondersteunen. Door een kleine bijdrage te doneren, kunnen wij de livestreams blijven maken en komen wij uit de kosten. Doneren kan je door op de knop hieronder te klikken. Misschien 2x de waarde voor een kop koffie voor ons? Of heb je zelfs wat meer ruimte? Wij verheugen ons. Heel veel dank!

Maathijs Overmars

Matthijs is al ruim 30 jaar muziekdocent op verschillende vrijescholen. Hij startte in 2013 de website Vrijeschoolliederen.nl, waar een enorme hoeveelheid liederen voor kinderen en volwassenen te vinden is. Zijn motto is Gewoon goed zingen. En hij wil dat overal uitdragen, omdat zingen het leven en de wereld enorm kan verrijken.

Eveline Clignett

Eveline is oudvrijeschoolleerling, vrijeschooljuf en vrijeschoolmoeder. Via Waldorf Inspiration deelt Eveline inspiratie over de vrijeschool en de antroposofie. Zij organiseert verschillende online cursussen en is initiatiefnemer van het Waldorf Festival. Lees HIER meer.

FAQ

1. Hoe kom ik op YouTube om vragen te kunnen stellen?
Bovenaan de pagina vind je een link, daarmee kom je in YouTube. De chat kan iedereen lezen, schrijven kan je alleen als je bent aangemeld bij je Googleaccount.

2. Kan je iedereen horen en zien die meedoet?
Nee. Deze livestream werkt zo dat wij samen online te zien zijn en dat jij thuis mee kan zingen zonder dat wij je kunnen zien of horen. Iedereen over de hele wereld kan meedoen. Je zingt zelf vanuit je eigen huis en we zijn toch allemaal met elkaar verbonden.

3. Zijn de livestreams gratis?
Ja, de livestreams zijn gratis. En toch zou het heel fijn zijn als je ons zou willen ondersteunen. Door een kleine bijdrage te doneren, kunnen wij de livestreams maken en komen wij uit de kosten. Doneren kan je HIER. Heel veel dank daarvoor!

4. Zijn de livestreams later terug te kijken?
Ja, de livestream zal een paar dagen lang te bekijken zijn. Wil je een jaar lang toegang blijven houden tot alle streams, word dan abonnee. De kosten zijn daarvoor jaarlijks €100,- Daarmee ondersteun je meteen ons project!
Aanmelden kan via DEZE link.

5. Wanneer kan ik mij aanmelden voor de volgende livestream?
Ben je aangemeld voor de livestream dan ontvang je een mailtje met de uitnodiging voor de volgende livestream. Wil je je uitschrijven dan kan dat altijd onderaan de mails die je van ons ontvangt.

6. Wat zijn de data van de volgende livestreams?
Voor het komende schooljaar 2022/2023 staan de livestreams onder voorbehoud gepland op:
30 oktober, 27 november, 18 december, 29 januari, 12 februari, 26 maart, 23 april, 14 mei en 18 juni.
Je bent van harte welkom!