Blog

Voor in de agenda

Pak gauw je agenda er komt weer zoveel leuks aan!

Waldorf Festival
Op 10 en 11 juni vindt het Waldorf Festival plaats en ik wil je graag uitnodigen om daar te komen. Ja juist jij omdat ik hoop met het festival bij te dragen aan de ontmoeting tussen mensen die nieuw zijn op het gebied van Waldorf en mensen die zich al diep verbonden weten met de antroposofie. Er is voor iedereen genoeg te doen om het gebied van ontspanning, ontmoeting, verdieping, kunstzinnig of creatief bezig zijn en persoonlijke ontwikkeling. Ik hoop jou te ontmoeten of je nu student bent, ouder, leerkracht, grootouder, pedagogisch medewerker, jong, oud, geïnteresseerd, doorgewinterd of nieuw! Kom je ook? Kijk hier!

Waldorf Academie
Vanaf september starten op 5 locaties in Nederland een Waldorf Academie voor ouders en geïnteresseerden. 5 zaterdagen in het jaar gevuld met interessante vakgebieden gegeven door een inspirerende docententeam en genoeg ruimte voor uitwisseling en ontmoeting. De locaties zijn Breda, Rotterdam, Leiden, Zeist en Leeuwarden. En wellicht volgen er nog meer...
Nieuwsgierig? Kijk hier!

Waldorf Vrijmarkt en Adventfair
Op 27 augustus vindt in Utrecht in de Noordertuin (Gageldijk 3) van 10:30 tot 16:00 uur een Waldorf Vrijmarkt plaats. Lekker neuzen, snuffelen en schatten zoeken tussen eindeloos veel kraampjes met uitsluitend 2e hand spulletjes uit misschien wel jouw kelder/garage/zolder/rommelkamer. We houden natuurlijk allemaal van de mooiste materialen, fijne boeken, kleding voor jong en ouder enzovoort. Toegang is gratis. Een kleedje kan je HIER reserveren.

Als extra kunnen kinderen en volwassen ook kleine activiteiten, theater of spelletje aanbieden tegen een klein prijsje. Lijkt je dat leuk, laat het me weten! Voor kinderen is de opbrengst natuurlijk voor de eigen spaarpot, met volwassen overleg ik graag even.

Op 26 november vindt in Almere de Waldorf Adventfair plaats. Dit jaar net zo gezellig als vorig jaar, maar iets minder druk. Om dat te kunnen garanderen, gaan we dit jaar werken met een mini kaartverkoop, maar dat komt later. Zet de datum alvast in de agenda! (Zo zag het er vorig jaar uit.)

Cursussen
Na twee jaar vele cursusavonden te hebben mogen geven, heb ik besloten om na de zomervakantie een jaartje al die cursussen even te pauzeren. Er hebben afgelopen jaren meer dan 400 mensen meegedaan aan die cursussen, dus dat was wel een dik succes te noemen. Ik hoop dat iedereen er net zo van heeft genoten als ik.

Dat betekent wel dat bijvoorbeeld de kunstzinnige cursus en de creatief met de jaarfeestencursus niet meer te volgen zijn. Tenminste niet meer live. Ik overweeg om alles in pakketjes aan te bieden om terug te kijken voor een leuk gereduceerd tarief en met de mogelijkheid met of zonder materialen te bestellen.
Interesse? Laat het hier weten, dan houd ik je op de hoogte.

Een hoop leuke dingen dus voor in de agenda. Waar mag ik jou ontvangen?
Fijne dag vandaag!
Eveline

Eén reactie

 • Erica Van Landeghem

  Goedemiddag, heerlijk ziet dat er allemaal uit. Ik zou graag een kraampje willen huren / gebruiken en/of een workshop geven of voor kinderen of voor volwassenen.
  Ik weet alleen niet waar en bij wie ik me daarvoor aan moet melden.
  Als ik hier verkeerd zit sorry, maar misschien een richting waar ik wel moet zijn om mee te doen in de Waldorf Adventfair.
  Met vriendelijke groeten,
  Erica Van Landeghem

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: