Waldorf Academie

Online Knutselclub – Creatief met de jaarfeesten

Word je ook altijd zo enthousiast van al die mooie plaatjes die je op internet ziet met vrijeschoolse creaties, knutselprojecten, jaartafelmoois, schilderingen en tekeningen? Zou je ook wel eens dat soort dingen willen maken, maar lijkt het je te ingewikkeld om het zelf te doen of lukt het niet daar eens echt tijd voor te maken?

Grijp nu je kans, want ik wil dat jou heel graag, laagdrempelig, online en eenvoudig leren! Ik ben reuze enthousiast en mij lijkt het super om jou hierin mee te nemen! Ik bied 2 opties aan.

Cursus tip: Kijk hier voor de online jaarfeestencursus en de online cursus kunstzinnig werken.

Creatief met de jaarfeesten - Beginners

NovemberIn deze online knutselclub bied ik 10 online lessen aan tussen september 2022 en juni 2023. Elk van de tien avonden maken we iets moois creatiefs, dat ook jij prima gaat kunnen maken en wat past bij de jaartafel of tijd van het jaar. We werken met verschillende materialen en technieken van wol en papier tot naaien en vouwen. Voor (bijna) elke cursusavond stuur ik je een pakketje per post met materiaal en een link naar een privé Waldorf hoekje op YouTube, waar ik online met jou en de andere deelnemers aan de slag ga. Terwijl we lekker werken zal ik alles uitleggen, vragen beantwoorden én elke keer iets vertellen over de jaarfeesten op ons pad zo samen door het jaar heen. De opname van de avond is later terug te kijken, mocht je een keer onverhoopt niet kunnen of halverwege de avond naast je kind in slaap vallen.

Het wordt fijn, dat weet ik zeker! Denk jij dat nou ook, welkom!

De praktische puntjes:

Aanmelden voor september 2022 is vanaf nu mogelijk!

Kosten: €225,- inclusief materiaal- en verzendkosten voor een heel jaar.
Heb je vorig jaar al meegedaan en wil je nog een keer meedoen, dan betaal je of alleen een vrijwillige bijdrage of €75,- voor materiaal- en verzendkosten. Stuur mij in dat geval even een mailtje. 
Data: Afwisselend dinsdag en woensdag:
27.09.2022 / 26.10.'22 / 08.11.'22 / 14.12.'22 / 24.01.'23 / 08.02.'23 / 07.03.'23 / 29.03.'23 / 18.04.'23 / 10.05.'23
Tijd: We beginnen altijd om 20 uur. De eindtijd is tussen 21.00 en 21.30, maar dat hangt ook erg af van hoe vlot er gewerkt wordt en of er veel vragen zijn.
Materiaal: Een paar dagen voor de les ontvang je een pakketje met benodigdheden. Spullen als lijm, kleurpotloden of een schaar hoop ik dat je zelf bij de hand hebt. Ik zal altijd op tijd laten weten welke materialen handig zijn.
Moeilijkheidsgraad: Voor beginners en voor diegene die altijd genieten van knutselen.
Aanmelden: Betaal HIER het cursusgeld en meld je via DEZE link aan.

Tip! Vooral interesse in de jaarfeesten? Sluit je aan bij de jaarfeestencursus!

Creatief met de jaarfeesten - 2de jaar

Ben jij een enthousiaste deelnemer die al het eerste jaar van de knutselclub achter de rug heeft en heb je zin om verder te knutselen, dan kan dat! Je kan natuurlijk nog een keer meedoen met het eerste jaar en kan je voor een vrijwillige bijdrage gewoon meekijken, of je betaald 75€ voor materiaal- en verzendkosten. Meld je dan hier aan.

Heb je zin in nog een jaar met nieuwe knutselprojecten, niet moeilijker, maar gewoon andere projecten dan in het eerste jaar, dan ben je van harte welkom bij het 2de jaar. Dit 2de jaar bestaat weer uit 10 online lessen tussen september 2022 en juni 2023. Meld je dan hier aan.

De praktische puntjes:

Kosten: €225,- inclusief materiaal- en verzendkosten voor een heel jaar.
Data: Afwisselend dinsdag en woensdag:
11.10.2022 / 02.11.'22 / 16.11.'22 / 07.12.'22 / 16.01.'23 / 15.02.'23 / 27.02.'23 / 20.03.'23 / 24.04.'23 / 23.05.'23
Tijd: We beginnen altijd om 20 uur. De eindtijd is tussen 21.00 en 21.30, maar dat hangt ook erg af van hoe vlot er gewerkt word en of er veel vragen zijn 🙂
Materiaal: Een paar dagen voor de les ontvang je een pakketje met benodigdheden. Spullen als lijm, kleurpotloden of een schaar hoop ik dat je zelf bij de hand hebt. Ik zal altijd op tijd laten weten welke materialen handig zijn.
Moeilijkheidsgraad: Voor beginners en voor diegene die genieten van knutselen.
Aanmelden: Betaal HIER het cursusgeld en meld je via DEZE link aan.

Tijd voor jezelf maken!

Vrijeschool online VormtekenenHoe vaak doe je dat nou? Echt tijd nemen voor jezelf. We geven vaak veel geld uit aan materiële zaken, maar investeren in dingen die ons werkelijk, innerlijk goed doen vergeten we vaak. We hebben het druk en belanden menig avond uitgeput op de bank met de werkmail nog in de hand, zoekend op Netflix of gedachteloos scrollend op onze telefoons.

Met deze cursussen wil ik je graag tijd geven ter investering van jou. Online, zodat je nergens heen hoeft, maar toch samen verbonden en samen bezig zijn. De was kan even blijven liggen, de telefoon mag uit, even niet denken aan je werk of alles wat nog moet. En misschien legt je partner op deze avonden de kinderen op bed zodat jij tijd hebt thee te zetten (of een glas wijn in te schenken), iets lekkers te pakken, misschien een gezellig kaarsje aan te steken en om echt tijd te nemen voor jou. Creatief en kunstzinnig bezig zijn laadt je mentaal op, het geeft energie en aan het eind van de avond heb je ook nog iets moois in handen waar je trots op mag zijn!

Voelt het aan alsof je hier geen tijd voor hebt, dan is eigenlijk het moment daar om die tijd voor jezelf te maken. Investeer in jezelf en gun je deze momentjes! Ik zie graag je aanmelding tegemoet, welkom!

Liefs, Eveline

Waldorf Coaching flyer VS 5 - zonder afloop

Eén reactie

  • Sandra Vreeswijk

    Beste Eveline,
    Ik heb met net aangemeld voor de online cursus creatief met de jaarfeesten. Het betalen lukt alleen niet. Zodra ik bij mijn bank kom word ik eruit gegooid. Zou je via de mail een andere betaal methode kunnen sturen?
    Alvast hartelijk dank!
    Vriendelijke groet, Sandra

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: