Cursus Waldorf Inspiration
Waldorf Academie

Online cursus – Kunstzinnige ontdekkingsreis

Word je ook altijd zo enthousiast van al die mooie plaatjes die je op internet ziet met vrijeschoolse creaties, schilderingen en tekeningen? Zou je ook wel eens dat soort dingen willen maken, maar lijkt het je te ingewikkeld om het zelf te doen of lukt het niet daar eens echt tijd voor te maken?

Grijp nu je kans, want ik wil dat jou heel graag, laagdrempelig, online en eenvoudig leren! Ik ben reuze enthousiast en mij lijkt het super om jou hierin mee te nemen!
(Een tweede jaar voor deelnemers die het afgelopen jaar hebben deelgenomen is nog in overweging.)

Tip! Vooral interesse in jaarfeesten of creatief bezig zijn? Sluit je aan bij de jaarfeestencursus of de online knutselclub!

Het kunstzinnig werken pakket

Zwarte krijtjesWil jij ook wel eens leren nat-in-nat te schilderen, leren hoe je vormtekeningen maakt en leren werken met waskrijt? Meld je aan bij deze cursus! Tien avonden ga ik in een privé Waldorf hoekje op YouTube, online met jou en de andere deelnemers aan de slag (linkje krijg je via mail toegestuurd). We werken ieder voor zich en toch samen verbonden. Ik neem je aan de hand mee, leer je technieken, beantwoord vragen, help en vertel je over deze vrijeschoolse manieren van kunstzinnig werken. Alle lessen werken we op papier (met krijt of waterverf), de eindresultaten zijn imperfecte kunstwerken die je kan zien als een stukje van wie jij bent en van jouw ontwikkeling op papier.

De opname van de avond is later terug te kijken.

Deze cursus wordt heel fijn, dat weet ik zeker. Vooral interessant voor hen die nooit op een vrijeschool zaten en dit soort werken eens zouden willen leren en ervaren. Maar ook voor beginnende docenten die uit het reguliere onderwijs komen of zij-instromers kan het leuk en nuttig zijn om eens zelf aan de slag te gaan voordat je voor de klas komt te staan. En last but not least is het gewoon heel fijn en een boost voor je eigen mentale gezondheid (of beter gezegd, voor de ziel) om kunstzinnig bezig te zijn. Waarom dat zo is, vertel ik je graag in de cursus! Lijkt je dit een goed idee, meld je graag aan per email.

De praktische puntjes:

Aanmelden voor september 2022 is vanaf nu mogelijk!

Kosten: 175€ voor een heel jaar
Data: Afwisselend maandag en dinsdag:
26.09.2022 / 25.10.'22 / 07.11.'21 / 13.12.'21 / 23.01.'23 / 07.02.'23 / 06.03.'23 / 28.03.'22 / 17.04.'22 / 09.05.'22
Tijd: We beginnen altijd om 20 uur. De eindtijd is ongeveer 21.30 uur.
Materiaal: Het materiaal voor dit pakket moet je zelf regelen of heb je misschien al in huis. We gebruiken stevig papier om te schilderen (anders gaat het te snel kapot), waskrijtstaafjes, blokjes, waterverf, kwast en lijm. Een gedetailleerde lijst volgt per mail. In samenwerking met Kleine Knoest heb ik drie pakketten materiaal samengesteld met 10 % korting - een minipakket, het basispakket en een complete set. Zo kan je het beste materiaal in 1x alles thuis bezorgd krijgen. Kijk hier voor de pakketten.
Moeilijkheidsgraad: Voor beginners en voor diegene die genieten van kunstzinnig bezig zijn.
Aanmelden: Betaal HIER het cursusgeld en meld je via DEZE link aan.

Tijd voor jezelf maken!

Vrijeschool online VormtekenenHoe vaak doe je dat nou? Echt tijd nemen voor jezelf. We geven vaak veel geld uit aan materiële zaken, maar investeren in dingen die ons werkelijk, innerlijk goed doen vergeten we vaak. We hebben het druk en belanden menig avond uitgeput op de bank met de werkmail nog in de hand, zoekend op Netflix of gedachteloos scrollend op onze telefoons.

Met deze cursussen wil ik je graag tijd geven ter investering van jou. Online, zodat je nergens heen hoeft, maar toch samen verbonden en samen bezig zijn. De was kan even blijven liggen, de telefoon mag uit, even niet denken aan je werk of alles wat nog moet. En misschien legt je partner op deze avonden de kinderen op bed zodat jij tijd hebt thee te zetten (of een glas wijn in te schenken), iets lekkers te pakken, misschien een gezellig kaarsje aan te steken en om echt tijd te nemen voor jou. Creatief en kunstzinnig bezig zijn laadt je mentaal op, het geeft energie en aan het eind van de avond heb je ook nog iets moois in handen waar je trots op mag zijn!

Voelt het aan alsof je hier geen tijd voor hebt, dan is eigenlijk het moment daar om die tijd voor jezelf te maken. Investeer in jezelf en gun je deze momentjes! Ik zie graag je aanmelding tegemoet, welkom!

Liefs, Eveline

Waldorf Coaching flyer VS 5 - zonder afloop

9 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: