WaldorfKind Knutselen

Creatief met kinderen

Welkom bij dit fijne knutselhoekje!

Op deze pagina vind je de hele fijne samenwerking van Waldorf Inspiration met Chloë Linssen van Iliasofia. Hier vind je een steeds rijker wordende verzameling van knutseltutorals door het jaar heen. Onder de linkjes met creatieve ideetjes stelt Chloe zich aan je voor. Neem gauw eens een kijkje bij haar en al het moois wat zij te bieden heeft!

Winter

1. Sneeuwvlokjes mobiel
Gevilte sneeuwvlokjes aan een mobiel van wilgentakjes.

2. IJster transparant
Een wit transparantje in de vorm van een ijskristal.

3. Inspiratie voor de winter
Met een paar leuke winterknutsels.

4. Warmtesteen (het hele jaar leuk!)
Een steen omwikkelen met vilt voor warme handjes.

5. Walnootkaarsjes voor Maria Lichtmis
Videotutarial walnootkaarsjes maken voor de winterlichttijd.

Lente

1. Inspiratie voor de lente
Met een paar leuke lenteknutsels.

2. Nat-in-nat lenteboom
Videotutorial van een lente boom met nat-in-nat schildertechniek.

3. Wortelkindje vilten
Via deze link kom je bij in Insta-live van Chloë waar ze je leert een wortelkindje te vilten.

Zomer

Herfst

1. Inspiratie voor de herfst
Een blog boordevol herfstinspiratie en een paar leuke herfstknutsels.

2. Herfstboom tekenen
Videotutorial voor het tekenen van een herfstboom met waskrijt.

Chloë Linssen van Iliasofia

Chloe Linssen knutselenMijn naam is Chloë Linssen en mijn passies zijn; persoonlijke groei, de belevingswereld van het kind, creativiteit, zingen, de verdieping in de antroposofie en leven in verbinding met de natuur. Ik inspireer je hier graag met creaties, passend bij het jaargetij en voornamelijk gemaakt met mooie natuurlijke materialen. Naast het delen van leuke activiteiten en mooie creaties voor op de seizoenstafel vind je mijn ook via Instagram bij @iliasofia, organiseer ik ook online cursussen over de jaarfeesten en begeleid ik je bij mijn online workshop in het maken van een creatie passend bij het seizoen. Maar je bent zeker ook op een fijne locatie in Roosendaal welkom om een cursus of workshop bij te wonen.

Als jong peutertje vertoefde ik al op een antroposofische peutergroep en mocht ik het vrijeschoolonderwijs ervaren tot en met het voortgezet onderwijs. Ik kan ontzettend genieten van creativiteit, vooral om deze ook te delen met anderen online of met mijn eigen kinderen. Als kind genoot ik al ontzettend van het vieren van alle jaarfeesten en nu merk ik, door de verdieping in al deze jaarfeesten, dat ik op een heel ander niveau vreugde uit de jaarfeesten kan halen.

Chloe Linssen Klein WaldorfkindNa het voortgezet onderwijs stopte het vrijeschoolse leven niet voor mij, ik ging studeren in Zeist bij de opleiding genaamd Heliant waar ik werd opgeleid tot pedagogisch medewerker voor in de kinderopvang. Hierna startte ik met de cursus Kunstzinnig dynamisch coach op ‘De Kleine Tiki’ die ik 3 cursusjaren heb gevolgd.

Nu ik zelf moeder ben geworden van twee heerlijke meiden van 1 en 4 jaar oud heb ik een nog rijkere en diepgaande blik op ouderschap en pedagogiek gekregen. Ook hier neem ik je naast jaarfeestinspiratie en creatieve activiteiten af en toe in mee in mijn werk.

Iliasofia.nlOp deze pagina zal ik leuke creatieve ideeën plaatsen die je zelf of samen met je kind(eren) kan doen. Veel plezier met knutselen!

Chloë

Meer over mij vind je op mijn website: iliasofia.nl
En via mijn Instagramaccount: @iliasofia